Yhteystiedot

VALOKUVAUSLIIKE
NEVALAINEN KY


Keskuskatu 12
42100 Jämsä
014-718875
nevalainen@fotoring.inet.fi

Y-tunnus 0617027-0

Tarkemmat yhteystiedot

Avoinna

Maanantai-perjantai 9.00-17.00
Lauantaisin suljettu toistaiseksi 4.4.2020 alkaen
Sunnuntaisin lepäämme


Tuotteet

TRANSCEND DrivePro 200-autovideokamera2.4” LCD-värinäyttö Resoluutio 960 x 240 Selkeä ja tarkka kuva F/2.0 linssilläLue lisää »
« Takaisin

OLYMPUS PEN E-PL 8 14-42 EZ

NYT RAJOITETTU ERÄ HUIPPUEDULLISESTI!

Olympus E-PL8 varustettuna ohuella Olympus M.Zuiko 14-42mm EZ pannukakkuzoomilla. Olympus PEN E-PL8 yhdistää viimeistellyn designin bloggaajien, muoti-ihmisten ja milleniaalien saumattomiin sosiaalisiin taitoihin. Muotonahkapintoineen se on kuin piste iin päällä yksilöllisessä asusteessa, ja Olympus-teknologian ansiosta huippukuvien ja -videoiden ottaminen ja lataaminen sosiaaliseen mediaan on helpompaa kuin koskaan – kuvanlaadulla, joka erottuu edukseen älypuhelinmassasta. Metallirungosta ja vaihdettavista objektiiveista huolimatta PEN E-PL8 on niin kevyt ja pieni, että se sujahtaa helposti pieneen laukkuun. Alas taittuva näyttö on ihanteellinen selfiekuvaukseen, ja kosketusnäytön avulla voit hallita tärkeitä toimintoja, kuten laukaisu/tallennus, valotus ja luovattaidesuotimet. Voit muokata valokuvia ja videoleikkeitä kamerassa sekä lisätä musiikkia tai muita tehosteita, ja lopuksi voit yhdistäätuotoksen yhdeksi tiedostoksi latausta varten Wi-Fi-yhteydellä, yhteensopivalla älypuhelimella ja ilmaisella OI.Share-sovelluksella.

Olympus PEN E-PL8 kameran tärkeimmät ominaisuudet:

 • Ikonimainen muotiesine, jolla on korkealaatuisen vaihto-objektiivikameran suorituskyky.
 • Ainutlaatuinen kaareva muotoilu korkealuokkaisella viimeistelyllä ja katseet vangitsevilla yksityiskohdilla.
 • Alas taittuva ja käännettävä kosketusnäyttö ja automaattinen selfietila korkealuokkaisia valokuva- ja videoselfieitä varten
 • Kameransisäiset videoiden muokkaus-, tehoste- ja yhdistämistoiminnot erinomaisten videoiden tuottamiseksi.
 • Yhdysrakenteinen Wi-Fi helppoon siirtämiseen yhteensopivilla älypuhelimilla ja taulutietokoneilla sekä ilmaisella OI.Sharesovelluksella sosiaaliseen mediaan.
 • Kauko-ohjaus älypuhelimella koko kehon selfiemuotikuvaukseen.
 • Nopeasti käytettävät taidesuotimet luovien tehosteiden lisäämiseksi kuviin ja videoihin, mukaan lukien Vanha filmi -tehoste, Taidehäivytys, Usean kuvan kaiku ja Yhden kuvan kaiku.
 • Omat leikkeet -kansio lyhyiden videoleikkeiden järjestelyä, muokkausta ja liittämistä varten.
 • Mallikohtaiset ja ensiluokkaiset Olympus-lisävarusteet, jotka on suunniteltu erityisesti muotitietoisille naisille.
 • Yhteensopiva kaikkien ensiluokkaisten M.ZUIKO-objektiivien kanssa,  mukaan lukien ehdoton 45 mm:n kiinteäpolttovälinen muotokuvaobjektiivi.
 • Selaa taidesuotimia ja tarkastele tehostetta reaaliajassa Live-esikatselulla.
 • Yhdysrakenteinen salamalaite, yhteensopiva ulkoisten salamalaitteiden kanssa.
 • Photo Story valokuvien sommittelemiseksi albumiin tarinamuodossa – sisältää monipuoliset luovat tehosteet.
 • iAuto-toiminto, jonka avulla kamera valitsee parhaat asetukset jokaiseen valokuvaan.
 • Live guide -opastus helpottaa boken ja muiden keskeisten ominaisuuksien säätöä, ja se soveltuu erinomaisesti aloitteleville kuvaajille.
 • e-Portrait-toiminto tuottaa täydelliset ihonsävyt.
 • Silmäntunnistus takaa neulanterävät muotokuvat.
 • Live Composite -toiminto luo pitkät valotukset, joiden avulla voit taltioida valojuovia, kuten tähtitaivaan yöllä.
 • Fast Af -takennus nopeaan sarjakuvaukseen.
 • Quick Start -opastustoiminnon avulla aloittelevat kuvaajat pääsevät kuvaamaan heti.
  Kolme kohokohtaa Olympus PEN Accessory World  -muotivarustevalikoiman myötä Olympus tarjoaa erityisesti tyylitietoisille  naisille suunniteltuja, korkealuokkaisia kameran lisävarusteita. Olympus  PEN E-PL8 on omiaan juuri näille tuotteille, ja mallistoon on tulossa  lisää varusteita. Itse asiassa selkeät kaaret, tarkkaan valikoitu  väriyhdistelmä ja uurrettu keinonahka-metallipinta tekevät Olympus PEN  -kamerasta itsestään muotivarusteen. Hienostuneen valkoisena se  täydentää kaikentyylisiä ja -värisiä asusteita, ja klassisen mustana  hopeatehostein se huokuu eleganttia rauhallisuutta. Vintagenruskeana se  luo rennon vaikutelman, joka täydentää huolellisesti rakentamaasi lookia yhdessä kuhunkin väriin sopivan olkahihnan kanssa.
  Vetoavaa suunnittelua
  Pyöreä PEN-muotoilu on vaikuttavaa mistä tahansa  kulmasta. Etupuolen kullan- tai hopeanvärinen upotettu Olympus PEN  -teksti tuo mieleen ensiluokkaiset, nahkaiset lisävarusteet ja ohjaa  katseen pelkistettyyn, väriltään huolellisesti valikoituun kahvaan.  Ensiluokkainen look jatkuu säihkyvillä, päälle sijoitetuilla  metallisäätimillä ja PEN-malleille ominaisella portaalla. Tuloksena on  kamera, jota voit kantaa luottavaisesti kaikissa tilanteissa. Ja tässä  kohtaa kompakti Micro Four Thirds -formaatti astuu kuvaan. Kaikkien  PEN-kameroiden tapaan kevyt E-PL8 on suunniteltu kulkemaan mukanasi  kaikkialla.
  Esittelyssä kosketusselfiet
  Selfietila aktivoituu automaattisesti, kun taitat näytön alas, jolloin tärkeimmät käyttöpainikkeet ovat yhden kosketuksen päässä ilman pelkoa eteen eksyneen sormen joutumisesta kuvaan.  Tuloksena on kauniisti valottuneet ja neulanterävät selfiekuvat myös  yöllä kirkasta valoa vasten kuvattaessa. Zoomobjektiivit liikkuvat  automaattisesti laajakulmaiseen asentoon ja näyttöön tulee valikoima  yhden kosketuksen toimintoja, mukaan lukien e-Portrait,  intervallikuvaus, taidesuotimet ja videoiden erikoistehosteet.  PEN-teknologian avulla voit kuvata vaikuttavia kuvia sumealla taustalla  tai hätkähdyttäviä kalansilmäperspektiivejä, jotka eivät  yksinkertaisesti ole mahdollisia edes parhaimmilla älypuhelimilla.
  Videokuvausta helposti
  PEN tekee videoiden kuvaamisesta ja editoinnista  kameransisäisesti helppoa – ja hauskaa. Voit kuvata videoita lyhyin  otoksin, tallentaa ne Omat leikkeet -kansioon ja liittää sitten  suosikkileikkeesi yhteen luodaksesi promotyylisen filmin ääniraidalla ja taidesuotimella. Esimerkiksi Vanha filmi -tehoste lisää satunnaista  kohinaa ja naarmuja retrolookin luomiseksi.
  Maailma Wi-Fin välityksellä
  Olympus PEN E-PL8 on yhdistettävissä nopeasti älypuhelimeen  Wi-Fi-yhteydellä ja ilmaisella OI.Share-sovelluksella, jotta voit kuvata täysikokoisia selfiekuvia kauko-ohjatusti (voit ohjata kameraa  puhelimellasi) ja pidä muotipäiväkirjaa, jossa esittelet päivittäin  käyttämiäsi asusteita. Lataaminen älypuhelimesta sosiaaliseen mediaan  käy käden käänteessä.
  Vaihda objektiiveja ja lisävarusteita Jokaisen PEN-kameran tapaan E-PL8 on yhteensopiva  Olympuksen jatkuvasti laajenevaan ja korkealuokkaiseen  M.ZUIKO-järjestelmään kuuluvien objektiivien sekä jokaiseen tyyliin ja makuun sopivien PEN- muotivarusteiden kanssa: saatavilla on laaja valikoima olkahihnoja, rannehihnoja ja erilaisia laukkuja jokaiseen tyyliin ja makuun. 

Olympus E-PL8:n moderni muotoilu yhdistelee helpon käytettävyyden klassisiin kaariin ja nahkapinnan laadukkaaseen metalliin, jotka yhdessä tekevät E-PL8-kamerasta kaltaisesi katseenvangitsijan. Rungon väreihin sopivat hihnat löydät Fashion Accessory Collectionista, kun haluat tehdä tästä ammattilaislaatuisesta kamerasta himoitun muotivarusteen.

PEN E-PL8 -kameran avulla omakuvasi näyttää hyvältä heti ensimmäisellä laukaisulla. Taita kosketusnäyttö alas, niin peilitön kamera siirtyy automaattisesti selfietilaan.

Taidesuodinten avulla voit herättää luovuutesi eloon ja luoda kuviisi erityisen tunnelman. Live-esikatselun avulla voit nähdä taidesuodinten vaikutuksen reaaliajassa ja valita haluamasi helpommin kuin koskaan aikaisemmin.

Varastossa ruskea

Hinta:349.00 €569.00 €