Yhteystiedot

VALOKUVAUSLIIKE
NEVALAINEN KY


Keskuskatu 12
42100 Jämsä
014-718875
nevalainen@fotoring.inet.fi

Y-tunnus 0617027-0

Tarkemmat yhteystiedot

Avoinna

Maanantai-perjantai 9.00-17.00.
Lauantai 9.00-13.00
Sunnuntaisin lepäämme.


Uutiset

Tuotteet

LOWEPRO Photo Hatchback BP 250 AW IIUudistettu Photo Hatchback. Keveä, joustava ja sporttinen päiväreppu on suunniteltuLue lisää »
« Takaisin

OLYMPUS OM-D EM-10 mark II 14-42 EZ KIT

E-M10 Mark II on pieni ja kevyt, ergonomiselta muotoilultaan täydellinen kamera tinkimättömään makuun. Kokonsa puolesta se on myös täydellinen matkakumppani, liikuitpa missä tahansa. Laadultaan vaikuttavalla metallirunkoisella rakenteella on painoa vain 390 g, joten se kulkee vaivattomasti mukana. Kaunis, klassinen muotoilu on ajanmukainen, ja uusin teknologia takaa parhaimman mahdollisen kuvanlaadun. Varustettu superhoikalla M.Zuiko Digital 14-42mm F3.5-5.6 EZ Pancake zoom-objektiivilla (kinovast. 28-84mm) . Objektiivin syvyys on vain 22,5 mm, mikä tekee siitä maailman hoikimman vakiozoomobjektiivin. Siinä on pehmeätoiminen sähköinen zoom, joka soveltuu myös videokuvaukseen.

• Erittäin kompakti, klassinen kokometallinen runko  Paino 390 g, kulkee helpommin mukana kuin D-SLRkamerat, silti ensiluokkainen ulkonäöltään, vankka ja vakaa pitää käsissä FAST AF -automaattitarkennus ja sarjakuvausnopeus 8,5 ruutua/s nopeasti liikkuvien kohteiden tallentamiseen • Elekroninen suljin Nopea suljinaika 1/16000s • 16,1 megapikselin Live MOS -kuvakenno ja Fine Detail -teknologialla varustettu uuden sukupolven TruePic VII -prosessori takaavat loistavat, tarkat kuvat ja Full HD -videot • Erittäin nopea, suurikokoinen, 2 360 000 kuvapisteen elektroninen etsin  mahdollistaa helpon rajauksen ja reaaliaikaisen asetusten säädön. Kuva-ala 100% Suurennus jopa 1,23 x • Tehokas 5-akselinen sisäinen kuvanvakain  korjaa liikettä objektiivin akselin ympäri, pysty-  vaaka- ja suuntaista kiertymistä, sekä pysty- ja vaakasuuntaista liikettä. mikä mahdollistaa vakaat kuvat ilman epäterävyyttä -a jopa liikkuessa kuvatut videot, joka poistaa kuvien ja videoiden epäterävyyden käytettävästä objektiivista riippumatta

HDMI Live View
• Tehokas pölynpoisto  Kuvakennon eteen asennettu SSWF (Super-Sonic Wave Filter) -suodatin aktivoituu heti kun kamera käynnistetään ja poistaa kuvakennoon tarttuneen pölyn ultraäänivärähtelyjen avulla.
• Täysin yhteensopiva Micro Four Thirds -järjestelmästandardin kanssa
• 3” kääntyvä LCD-kosketusnäyttö, nopea vasteaika, tarkkuus 1,037 miljoonaa kuvapistettä
• Full HD (1920×1080), MPEG4-muodossa (.MOV-tiedostot sekä .AVI-optio). Stereoääni, syväterävyyden hallinta ja taidesuotimet. 24/25/30/50/60fps jopa 77 mbps (All-Intra) ja 120fps
• Intervallikuvaus ja 4K time lapse -videoiden luontitoiminto
• Focus Peaking käsisäätöisten objektiivien kanssa
• Live Composite -tila pitkän valotusajan esikatseluun EVF:llä
ISO-asetuksissa myös ISO 100
• Valo- ja videokuvaustoiminto kuvien ottamiseen samanaikaisesti HDvideon kanssa
• Sisäänrakennettu WiFi mahdollistaa kauko-ohjatun laukaisun, suorakatselukuvan etäkatselun sekä  P, A, S ja Mtilojen hallinnan yhteensopivien älypuhelimien kosketusnäytöllä
• Sisäinen ulos ponnahtava salama

OM-D:n muotoilu Olympus OM-D E-10 Mark II on ennen kaikkea kamera ihmisille, jotka arvostavat valokuvien ja videoiden korkeaa laatua. Mutta se herättää huomiota myös asiantuntevien valokuvaajien keskuudessa, joilla on silmää – ja tuntumaa – kaunista, ergonomista muotoilua kohtaan. Kun vastaavissa kameroissa käytetään valettua muovia painon vähentämiseksi, E-M10:n runko on kokometallinen, mikä takaa kameralle luokkansa huippukameran autenttisen ulkoasun ja vankan viimeistelyn. E-M10 Mark II on asenne. Sen omistaja voi nauttia todellisen kuvaustyökalun ulkonäöstä ja tuntumasta. Silti se on pienikokoinen jopa Micro Four Thirds -luokassa, erityisesti M.ZUIKO DIGITAL 14-42 mm 1:3.5-5.6 EZ elektronisella peruszoomobjektiivilla varustettuna – tämä runko + objektiivi KIT on kooltaan sama kuin pienin D-SLR-runko yksinään.

Tarkennuksen haarukointi Tässä toimintotilassa E-M10 Mark II ottaa useampia kuvia käyttäen jokaisessa eri tarkennusasetuksia. Toiminto on kätevä erityisesti lähikuvissa ja makrokuvauksessa.

Live Composite -toiminto Live Composite -toiminnon avulla voit ottaa kauniita yö- ja hämäräkuvia. Kuvatessasi voit jopa nähdä kuvan muodostumisen näytöllä, joten voit päättää hämäräkuvien valotuksesta itse.

Hiljainen suljin -toiminto Nyt voit olla tapahtumien keskipisteessä ilman, että olet huomion keskipisteenä. Hiljainen suljin -toiminto takaa, että laukaisinta painettaessa ei kuulu minkäänlaista ääntä, vaan voit kuvata täysin hiljaa.

Automaattitarkennusalusta Katsottaessa etsimen läpi: Voit muuttaa automaattitarkennusta kuvauskohteen mukaan kameran takana sijaitsevalta kosketusnäytöltä. Kosketa näyttöä sormella ja siirrä tarkennuspiste haluamaasi kohtaan. Samalla voit edelleen seurata tapahtumia etsimen kautta.

Varastossa

Hinta alk.499.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Runko + 14-42 EZ objektiivi499.00 €
Runko + 14-42 EZ + 40-150 R objektiivit599.00 €